Fietsenstalling

Joule werkt rechtstreeks met een sterk partnernetwerk om de meest ideale service aan te bieden aan hun klanten. Door een directe lijn met fietsproducenten als Gazelle, Oxford en Achielle proberen we een snelle en voordelige service aan te bieden .

Update: Eind november kan u hier onze digitale showroom raadplegen.

Gazelle

Gazelle is misschien wel de bekendste fietsproducent uit de Benelux. Het Nederlandse bedrijf uit Dieren maakt jaarlijks 250.000 fietsen per jaar en is al 125 jaar actief in de fietsenwereld.

Naast klassiekere stadsfietsen (de Orange-serie, de Chamonix-serie) is er ook ruimte voor een iets sportievere vertaling van de stadsfiets. De Cityzen-reeks is op maat gemaakt voor de moderne commuter. Andere variant is de ‘HeavyDuty‘-reeks waar de bagagedragers vooraan en achteraan de fiets een uitstekende transportfunctie kunnen bieden.

Bekijk het volledige assortiment van Gazelle hier.

 

Oxford

Oxford kent als Belgische fietsproducent een impressionante historiek. Sinds 1925 is het bedrijf uit Sint-Niklaas actief in de fietsenwereld. ‘Sterk in fietsen’ is de slagzin die centraal staat in de cultuur van het bedrijf uit het Waasland. Binnen het e-bike segment speelt Oxford met zijn ‘Box-modellen‘ en de ‘Evolution-serie’ vooral de kaart van de betere stadsfiets. Daarnaast brengt het dit voorjaar hun eerste Speed Pedelec op de markt.

Bekijk het volledige assortiment van Oxford hier.

 

Achielle

Build it yourself! Persoonlijker kan het niet. Achielle, een Belgisch bedrijf uit Pittem, maakt al zijn fietsen volledig op maat van de klant. Het merk, dat vooral sterk bekend staat rond design en een tikkeltje retro, assambleert op basis van de keuze van de klant via de website. Van framekleur tot versnellingsgroep. Alles is mogelijk.

Onze favorieten? De Ernest&Emma-series en de Ashington Pick-up's!

Bekijk en creëer een fiets van Achielle hier.

 

Cube

Sportief en strak design. Het Duitse oerdegelijke fietsenmerk Cube produceert stadsfieten, mountainbikes en racefietsen. Met of zonder elektrische ondersteuning. Binnen het assortiment van Cube bieden wij hun 'Town-Hybrid' assortiment aan. Ideaal voor woon-werkverkeer door een bosrijke of heuvelachtige omgeving.

Bekijk het volledige assortiment van Cube hier.

Abus

ABUS is een Duitse producent met expertise in beveiligingsproducten en fabrikant van kettingen en sloten. Door hun innovatief productgamma met uitstekende functionaliteit zijn ze onze eerste partner voor alle sloten en helmen.

In de helm-categorie heeft ABUS met de ‘Pedelec+’ de meest innovatieve helm op de markt. Deze helm voldoet aan de strenge NTA8776-condities voor het rijden met een Speed-Pedelec. Daarnaast heeft het met de ‘Urban‘ en ‘Hyban‘ reeks een sterk aanbod dat design (ruim kleurenpallet) combineert met veiligheid en functionaliteit.

Het sloten-assortiment dat Joule aanbiedt bestaat uit klassieke kettingsloten, beugelsloten en de innovatievere vouwsloten.

Bekijk het volledige assortiment van Abus hier.

Vaude

Vaude is de vaste textiel partner van Joule. De Duitse producent specialiseert zich in de productie van  textiel die 100% maatschappelijk verantwoord is. Daarbij speelt de keuze van grondstoffen, de arbeidsomstandigheden en de reparatie en recuperatie van hun goederen een belangrijke rol.

Binnen het assortiment van Vaude is de 'Luminum- serie' de referentie voor woon-werkverkeer in België: reflecterend en regenwerend.

Bekijk het volledige assortiment van Vaude hier.